Kunskap

Kreativitet

Självkänsla

Välkommen till Rudolf Steinerskolans hemsidor. Här får du en inblick i skolans vardag. Hör av dig om du undrar över något - vi svarar mer än gärna på frågor!

 

Skolan och lärarna bör stå säkert i nuet, just för att de har förankring i människans, världens och historiens process.

Nu börjar en regelrätt skolning av tänkandet, grundad på noggrann iakttagelse och fördomsfrihet. Det som förut i stor utsträckning uppplevdes som vackert och fullt, spännande och roligt, kompletteras med genomskådlighet och sakligt omdöme. Forskarens hållning är idealet för eleverna under resten av skoltiden.

Inga händelser på kommande

47786_t.jpg

Framtidsseminariet den 16 januari

Lärarkollegiet bjöd in till ett framtidsseminarium lördagen den 16 januari 2016. Den andra delen av seminariet blir lördagen den 12 marsLäs mera »
47785_t.jpg

Det tvärkonstnärliga projektet

”Flykten” / Ett tvärkonstnärligt projekt 2016 i Rudolf Steinerskolan i Helsingfors.Läs mera »
47784_t.jpg

Restaurang Rudolf

I det egna köket tillreder vår husmor Tuija maten från början till slut. Vi äter ekologiskt, närproducerat och etiskt - något vi är stolta över!Läs mera »

 Restaurang Rudolf

Matlistan för vecka 22: ​

29.5 Måndag

Broiler-jambalaya (L,G)

Kikärts-jambalaya (V,L,G)

Havregrynsgröt (L)

 

30.5 Tisdag

Pytt i panna (L,G)

Vegertarisk pytt i panna (L)

Fyrkornsgröt (L)

 

31.5 Onsdag

Fiskbullar (L,G)

Vegetariskbullar/biffar (V,L,G)

Gräddefilsås (L,G)

Ångkokt potatis och cous-cous

Hirsgrynsgröt (L,G)

 

1.6 Torsdag

Soppadagen (L)

Rågbröd

Råggröt

 

2.6 Fredag

Hotdog (L)

Vegetarisk hotdog

Glas