Här finner ni dokument gällande hur Rudolf Steinerskolan styrs.
Klicka här för:
Instruktionen för B-avdelningen (gäller från 1.1.2021, godkänd av styrelsen)
Ordningsreglerna för grundstadiet
Ordningsreglerna för gymnasiet
Elev- och studerandevårdsgruppens årsplan 2019-2020
Kamratmedlingen VERSO 2016-2017
Meny 30.1¬¬-3.2.2023
Måndag
Lunch Korvsås (G, L, M), Kokt potatis (G, L, M, Veg)
Vegetarisk lunch Sås på grönsaksknackkorv (G L, M, Veg)
Grötlunch Risgrynsgröt (L, G)
Tisdag
Lunch Regnbågslaxfrestelse (G, L)
Vegetarisk lunch Lins- och potatislåda (G, L)
Grötlunch Gröt på ekokornflingor (L, M, Veg)
Onsdag
Lunch Maletköttsoppa (L, G, M)
Vegetarisk lunch Rotsakspurésoppa (L, G)
Grötlunch Ekologisk hirsgröt (G, M, Veg)
Torsdag
Lunch Sojabolognese-pennelåda (L, M, Veg)
Vegetarisk lunch Vönerfyllning (L, M, Veg, VS), Fullkornvetetortilla (L, M, Veg)
Fullkornsris (G, L, M, Veg), Gräddfil (G, L)
Grötlunch Ekologisk gröt på rågflingor (L, M, Veg)
Fredag
Lunch Fiskpinnar (L, M), Gräddfilsås (G, L)
Kokt potatis (G, L, M, Veg)
Vegetarisk lunch Morots-kålbiffar (G, L, M)
Grötlunch Ekologisk havregrynsgröt (L, M, Veg)
Efterrätt Runebergstårtta (L)
Till lunch serverar vi alltid råg- och knäckebröd, matfettsblandning och sallad eller grönsaker.
helsinginsteinerkoulu@amica.fi
VL = Laktosfattig L = Laktosfri G = Glutenfri M = Mjölkfri
A = innehåller allergen Veg = Vegansk rätt VS = Innehåller färsk vitlök