Eftermiddagen är den bästa tiden för klubbverksamhet!

På eftermiddagen efter skoldagen kan barnet ägna sig åt motion, konst och musik. Skolan anordnar rolig och mångsidig klubbverksamhet efter skoldagen åt elever i åk 1-9. Målet är att klubbverksamheten ska vara så tillgänglig och avgiftsfri som möjligt åt alla elever. Anmälan till klubbarna görs skilt till de ansvariga klubblärarna, dessutom anordnar Finlandsmodellen för ungdomar klubbverksamhet i skolans utrymmen.  Vänligen anmäl barnet via anvisningarna nedan.

 • Parkourklubb för åk 3-6

  För åk 3-6. Tisdagar kl. 15-16. Begynnelsedag 5.9. plats Lärkträdsvägens gymnastiksal. Avgiftsfri. Anmälan: https://jalkipoltto.com/kuntosalikoulu

  Vid frågor: Olli Väätäinen (olli@jalkipoltto.com / 0440755664) & Anna Mäkelä (0505477224)

  Arrangör: Jälkipoltto Oy / Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

 • Badmintonklubb för åk 2-6

  För åk 2-6. För att elever i åk 2 ska kunna delta ska vårdnadshavaren komma överens med eftis om hur barnet tar sig till klubben tillbaka till eftis. Onsdagar klockan 14-16 (se nedan för mera specifika tider). Ledare Jenny Nyström. Anmälan till jennyska_6@hotmail.com

  Begynnelsedag 30.8. Plats: Brunakärrs idrottshall. Pris: 50-100€ (beroende på mängd anmälningar)

  Tider:

  -14-15 åk 2-3

  -15-16 åk 4-6

  Kan vara möjligt att byta grupper beroende på antalet anmälda. Önskningar om gruppbyte kan diskuteras med Jenny

 • ABC-orkestern

  Tid: onsdagar kl 15:00-16:30 Plats: Musiksal A

  Första övningen är ons 30.8. (vecka 35).

  Anmälan till Matti Lindholm via Wilma.

  Verksamheten är riktad till elever i åk 3-6 som spelar orkesterinstrument och har någorlunda eller god kunskap i notläsning. Repetitionerna hålls på finska för gemensamt språk, men eleverna vet att de kan fråga orkesterledaren  på svenska vid behov. Vi övar på det som skolans orkestrar kommer att framföra på festerna. Klubben fungerar som en inkörsport till skolans festorkester.

  Eget instrument behövs vid övningarna. Noter fås vid övningarna och hålls efter av eleven. Vid frågor kan man kontakta orkesterledaren Matti Lindholm per wilma.